Montare – Instalare Centrale Termice

Termoservice vinde centrale termice pe gaz cu montaj inclus. Dacă deja ați achiziționat o centrală termică pe gaz, vă oferim separat serviciul de montare centrală termică sau pe cel de înlocuire centrală termică.

Serviciul de montaj centrală termică înseamnă:

  • fixarea pe poziție a centralei termice. Poziția de instalare a centralei termice este cea conform proiectului de gaz. Centrala termică se montează doar pe pereți incombustibili.
  • efectuarea legăturilor hidraulice pentru tur și retur încălzire, racordarea la apa rece și apă caldă.
  • umplerea centralei termice cu apă și verificarea etanșeității si punerea sub presiune a instalației (dacă lucrarea s-a executat pe o instalație existenta în care nu a fost necesara golirea acesteia in totalitate). Pentru instalațiile noi ce nu au fost încărcate cu agent termic (apa) trebuie achiziționată și manopera de echilibrare instalație;
  • montarea kitului de evacuare a gazelor de ardere. Nu este inclus serviciul de perforare al pereților de beton.
  • montarea furtunului pentru scurgerea condensatului de la centrală la cea mai apropiată scurgere
montaj centrala termica, instalare centrale termica, montaj centrale termice, montare termostat centrala

Sună acum pentru montaj centrală termică în București-Ilfov! Tel: 021.336.59.94

Schema-de-montaj-pentru-centrala-termica-pe-gaz-varianta-ii

Instalare centrală termică- bine de știut

  • Montajul centralei termice presupune racordarea țevilor de cupru, Pexal sau PPR ale instalației termice, ale apei reci și a celei de apă caldă la centrala termică. Aceste țevi trebuie să fie deja prezente în apropierea locului unde va fi montată centrala termică. Se consideră lucrare suplimentară efectuarea racordării la țevi prezente în altă încăpere.
  • Toate materialele necesare instalării centralei termice nu intră în prețul montajului și vor fi facturate separat.
  • Pe returul centralei termice, cât și pe țeava de intrare apă rece se vor monta obligatoriu câte un filtru mecanic de apă (în y), iar în cazul în care radiatoarele din instalația de încălzire sunt din oțel se va monta obligatoriu un filtru antimagnetită.

Montare centrală termică- dispoziții legale

Conform Legii ISCIR activitățile de montare centrala termica se realizează doar de către autorizate ISCIR, în condițiile stabilite de prescripțiile tehnice (PT A1) şi de legea 64 din 2008.

ATENȚIE!

EFECTUAREA FĂRĂ AUTORIZAȚIE A ACTIVITĂŢILOR DE MONTARE CENTRALĂ TERMICĂ / INSTALARE CENTRALĂ TERMICĂ CONSTITUIE INFRACŢIUNE ŞI SE PEDEPSEŞTE CU ÎNCHISOARE DE LA 2 ANI LA 7 ANI ŞI INTERZICEREA UNOR DREPTURI.