SERVICE CENTRALE LAMBORGHINI – AUTORIZAT

Ai nevoie de service centrala termica Lamborghini în București?
Termoservice face service la centralele termice Lamborghini. Pentru a ne contacta sunati acum la Tel: 021.336.59.94

SERVICE CENTRALE LAMBORGHINI - AUTORIZAT

Posibile defecțiuni la centrala termică Lamborghini

Temperatura nesatisfăcătoare la apa calda

O problema intalnita la unele dintre centralele termice murale este ca temperatura de apa calda de consum nu este satisfăcătoare.

Pentru a rezolva aceasta problema, cel mai bine este sa apelati la Termoservice, care este firma autorizata ISCIR si partener Lamborghini.

Atunci cand temperatura de apa calda de consum nu este satisfăcătoare trebuie verificat daca NTC pentru apa calda menajera este defect sau nu.

Reglajul necorespunzător la vana de gaz

O alta cauza ar putea sa fie ca reglajul vanei de gaz sa nu fie facut corespunzator.

Oricare ar fi varianta, este bine sa apelati la specialistii de la Termoservice si sa nu incercati dumneavoastra singuri sau sa chemati diferite persoane neautorizate ISCIR.

Service centrale termice- dispoziții legale

Conform Legii ISCIR activităţile de reparare, lucrările de întreţinere, reviziile a centralelor termice se realizează doar de către firmele autorizate ISCIR, în condiţiile stabilite de prescripţiile tehnice (PT A1) şi Legea 64 din 2008.

ATENȚIE!

EFECTUAREA FĂRĂ AUTORIZAŢIE A ACTIVITĂŢILOR PRIVITOARE LA REPARAREA, ÎNTREŢINEREA CENTRALELOR TERMICE SE PEDEPSEŞTE CU ÎNCHISOARE DE LA 2 ANI LA 7 ANI ŞI INTERZICEREA UNOR DREPTURI.

Conform OUG 34/2014 după ce clientul este de acord (în scris) cu efectuarea intervenției și cumpărarea pieselor, acesta își pierde dreptul la retragere după executarea completă a reparației/intervenției/reviziei sau a acordării Admiterii Funcționării sau a avansului pentru piesa comandată.