SERVICE CENTRALE FALKE – AUTORIZAT

Ai nevoie de service centrala termica Falke în București?
Termoservice face service la centralele termice Falke. Pentru a ne contacta sunati acum la Tel: 021.336.59.94

SERVICE CENTRALE FALKE - AUTORIZAT

Posibile defecțiuni la centrala termică Falke

Presiunea apei în centrală

 

O problema des intalnita la centralele termice murale este ca sa varieze presiunea apei in centrala termica (sa creasca si sa scada).

Pentru a rezolva aceasta problema, cel mai bine este sa apelati la Termoservice, care este firma autorizata ISCIR si partener Falke

Atunci cand variaza presiunea apei in centrala termica trebuie verificat ca robinetul de alimentare sa nu fie defect sau ca schimbatorul secundar sa nu fie spart.

Vasul de expansiune spart

O alta cauza ar putea sa fie ca vasul de expansiune sa fie spart sau sa nu mai fie perna de aer in vasul de expansiune.

Oricare ar fi varianta, este bine sa apelati la specialistii de la Termoservice si sa nu incercati dumneavoastra singuri sau sa chemati diferite persoane neautorizate ISCIR.

Service centrale termice- dispoziții legale

Conform Legii ISCIR activităţile de reparare, lucrările de întreţinere, reviziile a centralelor termice se realizează doar de către firmele autorizate ISCIR, în condiţiile stabilite de prescripţiile tehnice (PT A1) şi Legea 64 din 2008.

ATENȚIE!

EFECTUAREA FĂRĂ AUTORIZAŢIE A ACTIVITĂŢILOR PRIVITOARE LA REPARAREA, ÎNTREŢINEREA CENTRALELOR TERMICE SE PEDEPSEŞTE CU ÎNCHISOARE DE LA 2 ANI LA 7 ANI ŞI INTERZICEREA UNOR DREPTURI.

Conform OUG 34/2014 după ce clientul este de acord (în scris) cu efectuarea intervenției și cumpărarea pieselor, acesta își pierde dreptul la retragere după executarea completă a reparației/intervenției/reviziei sau a acordării Admiterii Funcționării sau a avansului pentru piesa comandată.